Ana i David dobili poklone od njegovog oca! PODRŽAVA NJIHOVU VEZU! (VIDEO)

David Dragojević i Ana Korać započeli su svoju vezu pred milionskim auditorijumom koji prati najgledaniji rijaliti “Zadrugu”. O tome da među njima postoje emocije mnogo se spekulisalo, ali ni jedno ni drugo to nisu željeli da priznaju jer je David bio u rijalitiju sa svojom tadašnjom djevojkom Aleksandrom Subotić. Međutim, kada je ona diskvalifikovana zbog fizičkog napada na Minu Vrbaški, David i Ana su jedno drugom otkrili svoja osjećanja i od tada su u vezi koja je sve jača i jača.
Iako je djelovalo kao da se neki članovi njihovih porodica ne slažu sa ovom vezom, dokazalo se suprotno. Naime, Ana i David su dobili na poklon igračke od Dragojevićevog oca Gorana, koji je ovim putem pokazao da podržava njihovu vezu.

U intervjuu koji je dao za portal Pink.rs Goran je priznao da mu se Ana veoma dopada kao snajka i da se njegov sin promijenio otkako je sa njom.

Ana mi djeluje fino, simpatična je, vidim da mu prija jako. Sasvim je drugačija slika sada, sa Aleksandrom nije znao gdje je, ona mu je stalno zvocala, nabacivala nešto, nije znao šta da radi sa njom – rekao je Goran.

Kako je izgledalo to kada su Ana i David dobili poklone možete vidjeti u nastavku.

(Pink)

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI