Ana Bekuta promijenila životne navike

Ana Bekuta, popularna folk pjevačica, počela je sa posebnim programom detoksikacije organizma, jer je riješila da promijeni životne navike.

Kako zbog stalnih poslovnih putovanja, ali i nastupa, često mora da se hrani nezdravo poznata folk pjevačica odlučila se na veliku promijenu. Ana Bekuta je stavila tačku na takav režim. Posjetila je specijaliste za pravilnu ishranu koji su joj dali sokove za detoksikaciju organizma. – Počela sam prije neki dan. Planiram da odradim trodnevni detoks pa ćemo vidjeti kako će to ići. Izdržim ja lako tri dana. Prija mi – rekla je za „Blic” Ana Bekuta.

Pjevačici nije problem da se ovog režima ishrane pridržava i kada je na snimanjima novih epizoda “Zvezda Granda”. Ona je i tamo ponijela svoje sokiće i kaže da neće odstupati ni tokom snimanja. Ipak priznaje da je sa nestrpljenjem čekala snimanje novih epizoda. – Uželjela sam se ekipe. To je posao koji volim. Zaista je divno vidjeti ih sve ponovo na okupu. Sjajna smo ekipa, odlično funkcionišemo – ističe Bekta.

Ona je napomenula da se uveliko sprema za tradicionalne koncerte u velikoj dvorani Sava centra koji će biti održani 21. i 22. oktobra ove godine.

(Svetplus)

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI