happy new year 2018

Ana Bekuta je 10 godina živjela sa ovim bubnjarom (FOTO)

Ana Bekuta 10 godina je živjela sa šabačkim muzičarem, bubnjarom Predragom Vidovićem Prejom u nevjenčanoj zajednici.

Godina 1981. bila je sudbonosna za Anu. Predrag Vidović se početkom 80-tih vratio u Šabac nakon angažmana po Njemačkoj i Americi. Svativši da se bolje može zaraditi na narodnjacima, Vidović je promijenio muzički pravac i zajedno sa svojim bendom raspisao konkurs za pjevačicu na koji se javila Nada Polić t.j. Ana Bekuta.

Ansambl je dobio ime “ANABE”. Pored Predraga Vidovića ansambl su činili: Zoran Bursać, Sava Jovanović, Milenko Božić i Boban Živković.

Uz Predraga Vidovića Ana se počela ozbiljno baviti muzikom. Radeći, zbližili su se i privatno i bili su punih deset godina u vezi.

Na jednoj od svojih turneja, početkom 90-tih, Ana se zbližila sa klavijaturistom Slobodanom Smakićem. Godine 1992. zauvjek je napustila Preju i Šabac i preselila se u Beograd. Sa Slobodanom je živjela i radila zajedno do 2000.

Danas je Bekuta u sretnoj vezi sa bivšim ministrom Milutinom Mrkonjićem. Iako se on nije zvanično razveo od svoje supruge Dragane Daše, to Ani i Milutinu ne smeta da već pet godina uživaju u vezi.

(Pulsonline)

KOMENTARI