Ana Bekuta je 10 godina živjela sa ovim bubnjarom (FOTO) – Estradnjaci.ba
Home / TOP VIJESTI / Ana Bekuta je 10 godina živjela sa ovim bubnjarom (FOTO)

Ana Bekuta je 10 godina živjela sa ovim bubnjarom (FOTO)

Ana Bekuta 10 godina je živjela sa šabačkim muzičarem, bubnjarom Predragom Vidovićem Prejom u nevjenčanoj zajednici.

Godina 1981. bila je sudbonosna za Anu. Predrag Vidović se početkom 80-tih vratio u Šabac nakon angažmana po Njemačkoj i Americi. Svativši da se bolje može zaraditi na narodnjacima, Vidović je promijenio muzički pravac i zajedno sa svojim bendom raspisao konkurs za pjevačicu na koji se javila Nada Polić t.j. Ana Bekuta.

Ansambl je dobio ime “ANABE”. Pored Predraga Vidovića ansambl su činili: Zoran Bursać, Sava Jovanović, Milenko Božić i Boban Živković.

Uz Predraga Vidovića Ana se počela ozbiljno baviti muzikom. Radeći, zbližili su se i privatno i bili su punih deset godina u vezi.

Na jednoj od svojih turneja, početkom 90-tih, Ana se zbližila sa klavijaturistom Slobodanom Smakićem. Godine 1992. zauvjek je napustila Preju i Šabac i preselila se u Beograd. Sa Slobodanom je živjela i radila zajedno do 2000.

Danas je Bekuta u sretnoj vezi sa bivšim ministrom Milutinom Mrkonjićem. Iako se on nije zvanično razveo od svoje supruge Dragane Daše, to Ani i Milutinu ne smeta da već pet godina uživaju u vezi.

(Pulsonline)

KOMENTARI