Amel Ćurić nakon turneje s Joksimovićem uskoro objavljuje novu pjesmu i spot

Željko Joksimović i Amel Ćurić završilli su zajedničku turneju u zemljama Skandinavije gdje su održali četiri velika koncerta u prepunim dvoranama u Oslu, Horsensu, Malmou i Stockholmu. Publika je bila posebno oduševljena Ćurićevim nastupom kojem je ovo bila prva turneja u Skandinaviji.

“Bilo je stvarno divno nastupati u ovim prelijepim zemljama na sjeveru, a posebno sam se obradovao kad sam vidio da su dvorane bile ispunjene do posljednjeg mjesta. Uvijek mi je lakše nastupati pred velikim brojem ljudi, pogotovo kada je ovakva energija na koncertu. Sve pohvale i za organizaciju iz ‘Kaponi live’ koji su sve ovo vrhunski organizovali”, rekao je Ćurić.

S obzirom na komentare na društvenim mrežama, publika se već sada raspituje za ponovni dolazak Ćurića u Švedsku i Norvešku. Inače, Joksimović i Ćurić se poznaju još iz takmičenja X Factor gdje je Željko bio predsjednik žirija, a na tom takmičenju pobijedio je upravo bosanskohercegovački pjevač.

“Trenutno uživam sa svojom suprugom i sinom u Sarajevu, ali već za nekoliko dana nastavljam turneju po regionu. Planiran je nastup na Adventu u Trogiru, u Zagrebu, Šibeniku, Cirihu, Karlsruheu te kasnije u Zenici na trgu u centru grada, na dočeku Nove 2019. godine”, najavio je Ćurić.

(Klix)

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI