ALEKSANDRA SE VRAĆA U ZADRUGU?! Davidova majka sve otkrila

Aleksandra Subotić sinoć je diskvalifikovana iz “Zadruge” zbog nasilja nad Minom Vrbaški, a po izlasku iz rijalitija odmah je otišla u Veternik kod majke svog dečka Davida, Biljane Dragojević, koja je čuvala njenu kćerku Magdalenu. Biljana Dragojević otkrila je da je Aleksandra u šoku nakon svega što se desilo.
– Ona je trenutno kod mene, pošto je Magdalena kod mene. Ona sad tuguje što su se ona i David razdvojili. Ja joj kažem da je trebalo da razmisli prije nego što se incident dogodio. Vidjećemo šta dalje i kako. To je jedino što je pogađa, što više nisu zajedno. Ona je još uvijek u šoku zbog svega što se dogodilo. Treba joj sigurno nekoliko dana da se sabere i shvati šta se dogodilo – kaže za “Blic” Davidova majka i dodaje:

– Pitam ja nju: “Da li se kaješ što si je udarila?”, ona kaže: “Ne kajem se što sam je udarila, izazivala me je svjesno”. To je nešto između njih dvije. One su bile u dobrim odnosima, pa u lošim, ne znam šta se među njima događalo sve. Jedino što joj teško pada je ta razdvojenost od Davida.

Produkcija “Zadruge” juče je saopštila da Aleksandra neće dobiti honorar za učešće u rijalitiju, ali da će pored toga televiziji “Pink” morati da isplati i kaznu u iznosu od 50.000 eura.
– Ne zna ni ona šta će da radi sa tim. Rekla je da trenutno neće da priča o tome. Ja sam za to da se vrati u “Zadrugu” da “pokrpi” tu kaznu. Da se razumijemo, to nije nimalo mali iznos. U svakom slučaju, odluka je na njoj – završava Biljana Dragojević.

(Srbijadanas)

 

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI