Aleksandra raskinula sa Davidom zbog Ane Korać (VIDEO)

U emisiji “Pitanja gledalaca” Aleksandra Subotić je saznala je da je njen vjerenik David Dragojević razgovarao tajno sa Anom Korać.
Njoj nije bilo svejedno kada je vidjela to, pa se posvađala odmah sa Davidom i u izolaciju plakala. je pozelenila od muke, pa je urlala na svog dragog i otišla u izolaciju sva uplakana. On je krenuo za njom kako bi riješili cjelokupnu situaciju:

– Ko zna šta kriješ, ko zna šta mi radiš iza leđa. Čim dođu djevojke da zamjene baterije, ja odlazim odavde. Ti si kriv zbog toga.

-Mrš od mene. Skloni se iste sekunde. Se*eš kući sa svima. Da nemaš djevojku? Evo nemaš djevojku, je l’ bi je je*o? Idi za*ebavaj se. Upropaštavaš me, pukla sam. Mnogo si se ti opustio, znaš! – prekorila je Subotićka svog dečka.

– Je l’ ti ona ljepša i bolja od mene? Šta si šaputao, reci mi? Hoćeš da pitam nju? Hoćeš da prođem glavom kroz zid. Prevarantu, ti si najgori od svih muškaraca – urlala je Aleksandra.

Ne znam šta sam šaputao, ništa bitno, idi pitaj. Što se primaš. Zaje*avao sam se, otkud znam šta sam pričao, idi pitaj je…. – odgovorio joj je David.
– Ti i ja nismo više zajedno. Sada si slobodan, pa radi šta hoćeš. Boli me ku*ac šta ćete da radite. Je*te se. Uživaj, široki ti drumovi. Izlazim za pet sati maksimalno odavde. Radi šta god hoćeš. Ti si varljiv, nisi usmjeren. Toliko ti je vrijedna ova pišljiva veza. Idi budi je*ač, radi šta god hoćeš. Kakav bre brak sa tobom? – bila je ljuta Aleksandra.

– Da nisam prinuđena da budem ovdje nikad me više ne bi vidio, pa makar umrla… Ja tebe davim? To je strašno šta ti pravdaš… Pa šta ako sam bila nadrka*- nije mogla da se smiri Aleks.

– Dosadna si. Sandra, stalno mi prebacuješ, pun mi je ku*ac prebacivanja. Ja ne smijem ništa da uradim od tebe. Ne smijem da progovorim sa nekim, smara me to. – prebacivao joj je David.

U jednom trenutku kamera je snimila prsten koji je Subotićka bacila na pod.

(Alo)

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI