Aleksandra progovorila o Popoviću i Lukasu

Zvezda Granda Aleksandra Mladenović je u skandaloznom intervjuu otkrila mnoge detalje sa estrade.

Aleksandra priznaje da joj je veoma naporno i da se još se nije navikla na tempo kojim rade pjevači.

– Nisam vjerovala da je ovoliko teško. Ja uvijek hoću da uzmem neku pauzu, ali ne kažem da mi ostave taj termin i onda mi zakažu nastupe, i to dosta unaprijed, i onda ništa od odmora. Kod Saše nema odmora, valjda će mi dati bar tri dana da odem na zimovanje – izjavila je pjevačica za “Kurir”.

Pošto su aktuelne preljube na estradi, Aleksandra je prokomentarisala i navode da se Aca Lukas nakon razvoda sa Sonjom viđao sa njom:

– Mnogo me je potresla ta priča. Nikada mi nije smetalo kada su me povezivali sa raznoraznim momcima, ali ovo je prevršilo svaku mjeru. Aca je stariji od moje majke i ta priča je totalno nebulozna. To je veoma pogodilo moju porodicu, a pogotovo mene. Ne želim da gradim svoju karijeru na taj način, niti mi treba takav marketing. Odlijepila sam zbog te priče. Sa koleginicom sam bila na njegovom nastupu i slikali smo se, a onda sam pročitala kako sam sa njim u vezi, i to usred afere oko njegovog razvoda. Nisam se nakon svega toga vidjela s Lukasom i ne znam ni šta bismo pričali na tu temu. Čovjek je 26 godina stariji od mene – izjavila je pjevačica.

(Alo)

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI