happy new year 2018

Aleksandra Prijović: “Karleuša me ne zanima, prave zvijezde su samo Ceca i Brena!”

Najplaćenija i najpopularnija pjevačica mlađe generacije svakako je Aleksandra Prijović. Sav kapital koji zarađuje ona ulaže u karijeru, pa zato njen prvi studijski album “Testament”, prema glasinama, košta više od 50.000 eura. Ne računajući spotove za sve pjesme, kao i bilbord-kampanju, kojom gotovo nijedna pjevačica ne može da se pohvali. Zli jezici pričaju kako uživa u svim ovim privilegijama zbog statusa i bankovnog računa svog dečka, nasljednika imperije Živojinović, a Aleksandra u otvorenom intervjuu za Svet odgovara na ova i sva pitanja koja muče javnost kada je ona u pitanju.

Nove pjesme prijete da osvoje region. Jesi li zaista u novi CD uložila više od 50.000 eura?

“Istina je da je mnogo uloženo u album ‘Testament’, ali o ciframa ne bih pričala jer to nije ključni faktor kada je ovaj projekat u pitanju. Prije svega želim da kažem da je uloženo mnogo truda, energije, ljubavi, bezbroj sati planiranja i organizacije, puno dana i noći provedenih u studiju i na setovima u nekoliko gradova i država.”

Da li te nervira što se komentariše kako ti je to priuštio Filip?

“Ne obraćam pažnju na tuđe komentare, ali osjećam se veoma sretno što sama sebi mogu sve da priuštim.”

Kažu da Braja tebi ostavlja najbolje pjesme. Da li je to zbog njegovih kumovskih odnosa sa Živojinovićima ili zaista vjeruje u tebe?

“U posljednjih godinu i po dana Braja i ja smo se mnogo zbližili preko Filipa, puno vremena provodimo zajedno i smatramo ga članom naše porodice. On mi pruža veliku podršku i izuzetno se posvetio uspjehu ovog albuma, na čemu sam mu neizmjerno zahvalna. Znam da mnogo vjeruje u mene i to mi daje veliko samopouzdanje. Što se pjesama tiče, mislim da pravi odlične pjesme za mene zato što me je mnogo dobro upoznao i zna tačno šta treba da napravi.”

Za koju pjesmu tipuješ da će biti najveći hit?

“Najiskrenije, godinu i po dana tražila sam pjesme i, po mom mišljenju, svaka koja se nalazi na albumu posjeduje kvalitet da bude hit, inače ih ne bih ni snimila. Meni je svaka podjednako draga, a šta će biti sa njima, to jedino publika može da odluči.”

Ima li na albumu biografskih stihova i koji su?

“E, to ću morati da zadržim za sebe…”

Ovih dana singlove izbacuju Severina, Karleuša i Lukas, ti… Plašiš li se konkurencije?

“Kada vjerujete u kvalitet svojih pjesama, onda nema razloga za strah. Vjerujem da ništa ne može da stane na put dobroj kompoziciji i da ima prostora za sve koji takve izbacuju.”

Dara Bubamara izjavila je da ti ne možeš da ugroziš njen album jer je ona mnogo veća zvijezda od tebe.

“Više puta sam rekla – sve svoje kolege poštujem i nikada nisam pričala negativno o bilo kome. Želim joj mnogo sreće sa novim albumom.”

Da li je Brena preslušala album i da li ti je dala neki savjet?

“Brena je čula sve pjesme i, na moju veliku radost, rekla je da imam fenomenalan album. Kad vam takva zvijezda da podršku, to zaista mnogo znači.”

Ustupila ti je svoju kuću u Majamiju za snimanje spotova, znači li to da tebe voli više od svih bivših snajki?

“Ne znam da li me voli više ili manje, ali mogu samo da kažem da imam predivan odnos ne samo sa njom, već sa cijelom Filipovom porodicom.”

Kada se oglasi neko od tvojih kolega, to je obično da bi te prozivali. Misliš li da su mnogi ljubomorni na tvoju vezu i uspjeh u poslu?

“Ljubomora postoji u svakom poslu i segmentu života, ne samo na estradi, i to je normalno. Ne obazirem se na to i, hvala bogu, ne osjećam ljubomoru ni prema kome jer sam izuzetno sretna i ispunjena u svakom mogućem smislu.”

Da li bi više voljela karijeru Cece ili JK, sa kojom si imala okršaj i koja te je nazvala seljančicom?

“Trudim se prvenstveno da imam svoj jedinstven put, a ako me već pitate da odaberem između te dvije karijere, uvjek bih, naravno, odabrala ovu mnogo uspješniju. Po mom mišljenju, postoje samo dvije velike zvijezde u zemlji, a to su Brena i Ceca.”

Toliko puta se pisalo o tvojoj i Filipovoj svadbi. Evo prilike da ispričaš i nama i svojim fanovima kako će izgledati, kada će biti…

“Ne mogu da vam kažem sada kada će tačno biti, ali mi se nadamo uskoro. Kada dođe do toga, znaćete sigurno. Jedino možemo da obećamo nezaboravan provod.”

Hoćeš li zvati  pomenute koleginice?

“Sa estrade ću zvati samo one sa kojima se privatno družim i čujem jer smatram da svadba treba da bude rezervisana za najbliže prijatelje i porodicu.”

Misliš li da bi rađanje bebe u ovom trenutku tvog zaleta na estradi bilo nezgodno i da sada treba da se posvetiš karijeri?

“Mislim da je dijete u vezi punoj ljubavi kao što je naša najljepša stvar koja može da se desi i donijelo bi veću sreću od bilo kakvog profesionalnog uspjeha. Ne planiramo za sada, ali ako se dogodi, bićemo presretni.”

Da li bi bila spremna da napustiš sve i odeš sa Filipom u Ameriku da ga pratiš u njegovom poslu kao što on sada tebe prati u tvom?

“Mi zasad odlično balansiramo njegove i moje obaveze i sve super funkcioniše. Povremeno odemo u Ameriku kada mora da bude tamo zbog posla, ali najviše je ovdje jer su ga postavili da bude direktor kompanije za Evropu.”

Kada prođe prva zanesenost i zaljubljenost, svi parovi se žale da se ugasi i strast. Kakva je po tom pitanju situacija kod tebe i Filipa?

“Nama je svaki dan kao prvi. Kada je strast u pitanju, toga nikad ne fali, kao što se, nažalost, moglo vidjeti prošlog ljeta na jednoj od vaših naslovnih strana.”

(Svet)

KOMENTARI