Aja Dollar: Nakon snimanja pjesama i spotova prepustila se novoj avanturi

Poznata pjevačica Aja Dollar u januaru je objavila pjesmu  „Moj život je Amerika“ koja je za ovo kratko vrijeme uveliko slušana kod publike. Još dvije njene pjesme čekaju zvaničnu premijeru i to „Gazi sestro“ i „Ako ima Boga“ za koje je snimila spotove, i u isčekivanju je njihove premijere. Sve tri pjesme je radio Goran Ratković Rale, a snimanje spotova povjerila je Goranu Šljiviću.

U jednom od ranijih neformalnih razgovora sa Ajom Dollar uspjeli smo saznati da veoma voli izazove, da je po prirodi avanturista, obožava putovanja i sve što je čini sretnom i zadovoljnom. Iako je od novinara vješto skrivala da je ponovo otputovala, i to nakon završenih obaveza oko novih pjesama i spotova, kao i završenog semestra na koledžu u Americi, Estradnjaci su ipak uspjeli saznati za ovo, tako da vam ekskluzivno donosimo informacije koje smo saznali o pjevačicinom odmoru i dešavanjima na istom.

-Upravo tako, bila sam na jednom predivnom krstarenju  i to na poziv mojih prijatelja iz djetinjstva Lazara i Dragane Brkić koji su mi priredili razna iznenađenja koja ne možete doživjeti svaki dan.  Društvo mi je pravila i moja mama, a destinacije su bile Meksiko, Cayman Islands, Key West.

Iako je pjevačica bila tajanstvena kada smo je pitali o nekim dešavanjima na ovom prelijepom odmoru, ipak smo saznali da je specijalno za nju i njeno društvo poznati svjetski kuhar, inače italijan, priredio prelijepu večeru uz koju su maksimalno uživali. Donosimo vam i ekskluzivne fotografije sa krstarenja, na kojima se vidi da je Aja baš uživala, a isto tako nabacila lijepu bronzanu boju, tako da izgleda top.

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI