happy new year 2018

Aida i Nermin Omerović: Mi se volimo isto kao prije, i zato pjevamo iz duše!

Aida i Nermin Omerović su za kratko vrijeme postali poznati po pjesmama koje su iz duše otpjevali, a publika ih rado prihvatila. Tako na talasima najslušanijeg radija Kalman često možemo čuti Aidinu pjesmu “Kraljica Bosne” i Nerkove “Bajram volim majko”, “Vjenčat ću se s bolom ja” i “Vogošćanske noći lude”. Upravo ova činjenica da su pjesme slušane ih je podstakla da se odluče i dalje snimati.

-Naša draga prijateljica Sanela Nella Kopič napisala je za mene pjesmu “Golubica” koja će sigurna sam rado da se sluša, tako da sam joj beskrajno zahvalna. Sanela je zaista veliki čovjek i upravo zbog toga iz njenog pera nastaju takvi tekstovi. Uskoro će se i čuti, kaže za portal estradnjaci.ba Aida Omerović.

Nerko na sve ovo dodaje:

-Naravno to nije sve. Materijala imamo pravog i raspjevanog, samo još studio i snimanje. Da i ja pohvalim Sanelu i pjesmu koju je uradila za mene  ” Gori Bosna Brate moj” itd. A za Nazifa Gljivu, našeg velikog prijatelja ne trebamo puno govoriti, jer sve govori njegovo ime i prezime. Nazifovih imam još 7 pjesama, tako da biće snimanja- kaže Nerko.

Ono što krasi ovo dvoje divnih ljudi i što će vas ostaviti bez teksta, pa će mnogi poželjeti da budu kao oni, je njihova zaljubljenost koja je ista kao na početku njihovog braka. Zaista ih je uživanje gledati, i dalje zaljubljene, stoga od ovog bračnog para možemo očekivati još puno dobrig pjesama otpjevanih iz srca i duše.

Željno isčekujemo nove pjesme, tako da će naš portal imati čast da vam ih prvi i predstavi.

(Estradnjaci)

KOMENTARI