happy new year 2018

Adnan Ado: Momak koji je pjesmom i izgledom zarobio ženska srca!

Kada vam se spoji sve ono što je potrebno za jednu kompletnu ličnost na estradnoj sceni, onda možete biti sigurni da ćete sa upornošću i profesionalnim odnosom prema ovom poslu i uspjeti.

S obzirom da je završio Srednju muzičku školu i svirao harmoniku mladi Adnan Bogaljević Ado imao je sve predispozicije da ozbiljnije počne da se bavi ovim poslom. Ali Ado nije odabrao sviranje već je na prijedlog svojih roditelja odabrao pjevanje i lagano uplovio u solističke vode.

Sa Adom smo razgovarali na jednom od njegovih nastupa i uvjerili se kakav se potencijal krije u ovom momku.

– U pravu ste roditelji su “glavni krivci” što sam počeo pjevati, ali sam i ja za vrlo kratko vrijeme osjetio veliku ljubav prema ovom poslu.

Ado već iza sebe ima četiri singla što je veliki uspjeh za mladog momka spremnog da gradi i dalje estradnu karijeru.

Moj prvenac je pjesma “Tuga ne postoji”, zatim duet sa Zlatom Avdić  “Kofer sjećanja”, slijedi “Moja mati” pjesma sa kojom sam došao do najvećeg uspjeha (500.000 pregleda na You Tube za 3 mjeseca). I sada pjesma sa spotom “Fališ do ludila” Sa kojom se nadam još većem uspjehu, ispričao nam je šarmantni Ado.

Novi singl je radila vrhunska ekipa, a Ado je prezadovoljan urađenim poslom.

-Novi singl  su radili  Amil Lojo  i Nardin Mašić, a spot je radjen u Bijeljini u Produkciji MC STUDIO BN.

S obzirom da smo prisustvovali jednom od nastupa ovog pjevača uvjerili smo se da Ado zaista pjeva sve, što bi u ovom poslu rekli, pravi je univerzalac.

Trudim se da od svega ima po malo na nastupima. Da nađem za sve osobe nešto, kaže on.

Interesovalo nas je kako su ga kolege prihvatile, pogotovo oni iskusniji u ovom poslu.

Sa velikim brojem kolega sam do sada nastupao. Poštujem sve kolege na estradi, uvjek su mi davali šansu na svojim nastupima gdje sam ja sticao iskustvo i zato sam svima zahvalan!

Ado ima mnogo ciljeva kada je u pitanju estrada ali sigurno ide korak po korak dalje.

Moj cilj u ovoj žestokoj konkurenciji na estradi gdje stvarno ima izuzetno dobrih pjevača je opstati, uspjeti  i stvoriti prepoznatljivo ime.

Možemo konstatovati da mu se ciljevi polahko ispunjavaju, veliki je miljenik publike, ima dosta fanova a posebno ženskog djela publike.

Imponuje mi što je tako.Većina mojih fanova su djevojke.Pokušavam svima izaći u susret, otpjevati im nešto , slikati se snjima itd.

I na kraju ovog razgovora, kao šlag na tortu za sve vas “FALIŠ DO LUDILA”!

(Edina Š.)

 

 

 

KOMENTARI