Adam Đogani: Majka me je ostavila sa tri godine, ne želi da me vidi (VIDEO)

Stanari rijaliti programa “Zadruga 2” u petak uveče su pričali svoje životne priče zbog kojih su mnogi završili u suzama. Adam Đogani ispričao je da ga je majka ostavila sa svega tri godine.

– Majka me je ostavila kada sam imao tri godine i otišla u inostranstvo sa cijelom njenom porodicom. Njen brat je za sve kriv. Ja sam odrastao sa tatom, bakom koja je preminula kada sam imao 12. 13 godina i sestrom – započeo je Adam svoju priču.

Ovaj stanar istakao je i da mu je tetka bila najveća životna podrška, a zatim govorio i o mogućem razlogu zbog čega ga je majka napustila i život nastavila u inostranstvu kada je on bio dijete.

– Moja tetka je tražila njen broj, a majka nije željela da me čuje. Bila je velika razlika između mog tate i nje. Kada su me dobili tata je imao 28 godina, a ona 18. Vjerovatno razlika u godinama, vjerovatno se nisu slagali – izjavio je Đogani.

U suzama je bila i Adamova sestra, Luna Đogani, koja se u jednom trenutku umiješala govoreći kako odlično zna cijelu priču.

– Znam da je uvijek pričala da nikada nije željela da ga rodi. Znam priču – dodala je Luna Đogani koja je bila u suzama.

Adam Đogani zatim je ispričao i kako je izgledao prvi njegov susret sa majkom, poslije čega je rekao da majku nikada nije doživljavao kao majku, već kao neku svoju drugaricu ili poznanicu.

– Kada sam imao 10, 11 godina prvi telefonski poziv smo imali. Moja tetka koja brine sada o meni, to je moja majka. Kada smo se čuli, ja sam ronio bukvalno u suzama. Samo znam da sam mnogo plakao, a ona tu i tamo. Toga se jedino sjećam. Osmi razred kada sam bio, tada sam prvi put otišao kod nje. Već prvi dan… Pa… Sa moje strane je bilo sve u tom trenutku, najljepši trenutak u svom životu, prvi put sam vidio majku, bila mi je najljepša na svijetu. Poslije toga, ja sam poželio da idem kući i ona je meni rekla da više nikada ne želi da me vidi. Bila je mnogo nervozna – rekao je Adam.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu koji je dostupan ispod, u nastavku ovog teksta.

(Novosti.rs)

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI